TopHotel Awards este cel mai important eveniment care premiaza excelenta si performanta din industria de turism si a ospitalitatii din Romania. De la industria hoteliera, la turism, spa-uri si agrement, toate au in comun calitatea exceptionala si o abordare profesionista in relatia cu turistii.

Urmărim îndeaproape evoluția noului coronavirus (Covid-19) în țară și în străinătate și ne aliniem tuturor schimbărilor din domeniul ospitalității. Întreaga industrie trece în prezent printr-o perioadă dificilă.

Fiind un eveniment cu și despre oameni, am luat în mod natural decizia de a anula editia de anul acesta a Galei TopHotel Awards si sa reprogramam conferinta TopHotel pentru data de 30 septembrie, cand vom aborda subiecte adecvate situatiei din piata si vom  identifica noi strategii și soluții pentru provocările actuale.

Gala TopHotel Awards de anul viitor va fi o editie speciala, oferind o perspectivă actuală și clară asupra performanțelor atinse în această industrie atât în 2019, cât și în 2020.
Vom monitoriza activ evoluția Covid-19 și vă vom ține la curent, ori de câte ori va fi nevoie, cu noutățile despre eveniment.
Vă invităm să ne urmăriți în continuare pe site-ul evenimentului pe pagina de Facebook.