• DATA
  16-17 Mai 2019
 • ora
  08:00 - 19:00
 • loc
  JW Marriott
 • oras
  Bucuresti

Seminar interactiv

BUSINESS INNOVATION AND CHANGE MANAGEMENT
IN THE TRAVEL & TOURISM INDUSTRY

O reclama pentru un grup global de investitii declara: "Crezi ca intelegi situatia; ceea ce nu intelegi este faptul ca situatia deja s-a schimbat". Majoritatea Directorilor Executivi din industria turismului sunt provocati sa tina pasul cu evolutia rapida a acestei industrii. Maturizarea pietei, evolutii macroeconomice, noi reglementari, schimbarea comportamentului consumatorilor si competitia acerba obliga companiile din industria ospitalitatii si de agrement sa-si evalueze fundamentele afacerii si propunerile de valoare.

O noua generatie de ganditori, creatori si executanti provoaca restaurantele, companiile aeriene, hoteliere si de croaziera cu tehnologii disruptive si noi produse creative care transforma total industria de agrement. Companii care cu un deceniu in urma nu existau - CitizenM, Uber, Airbnb - deja au obtinut rapid avantaj competitiv durabil si schimba paradigma industriei de travel.

Acest seminar va explica cum poti aduce inovatia si schimbarile pozitive de durata in organizatiile din industria ospitalitatii. Va oferi exemple de companii care au dezvoltat cu succes culturi si procese operationale care faciliteaza adoptarea inovatiei. In cele din urma, seminarul se va concentra pe imbunatatirea crearii de valoare si a rentabilitatii investitiei prin gestionarea cu succes a schimbarii.

Agenda

 • 09.00 - 10.00
  INREGISTRAREA PARTICIPANTILOR
 • 10.00 - 12.00

  SEMINAR INTERACTIV - BUSINESS INNOVATION AND CHANGE MANAGEMENT IN THE TRAVEL & TOURISM INDUSTRY

 • 12.00 - 13.00
  Lunch SI Q&A

Trainer

 • MICHAEL NOWLIS
  ASSOCIATE DEAN, SAMUEL CURTIS JOHNSON GRADUATE SCHOOL OF MANAGEMENT, CORNELL UNIVERSITY

  Michael Nowlis este decan asociat la Samuel Curtis Johnson Graduate School of Management, Cornell University. Anterior, a fost decanul Centrului pentru Educatie Corporativa si Profesionala din cadrul Stevens Institute of Technology, Hoboken, New Jersey (SUA) si Director al Programului Executiv International de la Stockholm School of Economics. Nowlis este un consultant activ in management, oferind consultanta in afaceri corporatiilor multinationale, istitutiilor guvernamentale, institutiilor academice si asociatiilor profesionale din industria de turism. A ocupat functia de Director General si Chief Executive Officer al Asociatiei Internationale de Hoteluri si Restaurante, care cuprinde operatori din industria ospitalitatii, asociatii nationale de hoteluri si restaurante si furnizori din peste 150 de tari. Activitatile sale profesionale l-au dus in peste 100 de tari. Frecvent recunoscut de industrie pentru contributiile sale in domeniul ospitalitatii, Nowlis a primit numeroase premii, dintre care amintim Premiul NFDA Foodservice of the Year si The Annual Award for the Promotion of International Tourism, prezentat de Asociatia Pacific Area Travel Writers (PATWA). Dupa absolvirea Culinary Institute of America, a primit premiul Richard T. Keating pentru "studentul cel mai probabil de a avea succes".