• DATA
  24-25 Mai 2018
 • ora
  08:00 - 19:00
 • loc
  JW Marriott
 • oras
  Bucuresti

Vorbitori

 • DARREN BLANCHARD
  SENIOR DIRECTOR BUSINESS DEVELOPMENT, THE CARLSON REZIDOR HOTEL GROUP

  Darren este absolvent al universitatii Bighton in specializarea Hotel, Catering & Management Institutional, precum si membru al Institutului de Ospitalitate (Fellow of the Institute of Hospitality - FIH). Cu peste 35 de ani de experienta in operatiuni hoteliere si de catering, consultanta si dezvoltare a afacerilor, Darren s-a alaturat echipei de dezvoltare Carlson Rezidor la Moscova, in martie 2006. Angajat anterior in cadrul Starwood, De Vere, Forte, Renaissance, si IHG in Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Bermuda si Hong Kong, acesta a lucrat initial in Europa de Est, iar in ultimii 25 de ani a locuit in Rusia, Azerbaidjan si Ucraina. Carlson Rezidor Hotel Group gestioneaza 1.400 de hoteluri in 115 tari. In Europa de Est Carlson Rezidor gestioneaza 100 de hoteluri cu peste 23.000 de camere disponibile, incluzand Raddison Blu Hotel Bucuresti si Park Inn by Raddison Bucuresti.

 • PAUL ROSENBERG
  DIRECTOR ALL BRANDS – EUROPE, MARRIOTT INTERNATIONAL

  Paul Rosenberg s-a alaturat pe 29 aprilie 2013 diviziei de dezvoltare din Europa ca Director, International Hotel Development. De atunci, este responsabil pentru dezvoltarea tuturor brandurilor Marriott International din Europa. Inainte sa se alature grupului Marriott International si sa se mute in Zurich (Elvetia) a fost Senior Development Manager in Orientul Mijlociu pentru Hilton Worldwide. In aceasta perioada a facut parte din echipa care se ocupa de extinderea Hilton Worldwide si a brandurilor sale in Orientul Mijlociu, parti din Africa de Nord si Oceanul Indian. Paul Rosenberg a absolvit in 2008 Ecole Hôtelière de Lausanne, Lausanne, Elvetia.

 • TAKUYA AOYAMA
  VICE PRESIDENT ACQUISITIONS & DEVELOPMENT, HYATT INTERNATIONAL (EAME) LLC

  Takuya Aoyama este Vice Presedinte de Achizitii si Dezvoltare in cadrul Hyatt International, el fiind responsabil cu extinderea portofoliului de branduri Hyatt pe pietele din Rusia, Europa de Centrala si de Est. Inainte de a se alatura companiei Hyatt, in 2008, a petrecut 6 ani in Tokyo in calitate de Asistent Vice Presedinte Achizitii & Dezvoltare Japonia, Coreea si Micronezia in cadrul Starwood Hotels & Resorts. Takuya a inceput sa lucreze in domeniul hotelier de la inceputul anilor ’90 si a detinut pozitii in marile companii, precum Saison Group, Holiday Inn Worldwide si Andersen, concentrandu-se pe proiecte in fosta Uniune Sovietica si in Europa Centrala si de Est.

 • EMELINE SÝKORA
  WINTREBERT- DEVELOPMENT MANAGER, ACCORHOTELS SOUTH-EASTERN EUROPE

  Emeline este Managerul de Dezvoltare pentru regiunea de Sud-Est a Europei pentru Grupul Hotelier Orbis, partenerul strategic al AccorHotels in regiune, liderul mondial in lifestyle si travel precum si inovator digital, care acopera toate segmentele de branduri de la cele economice pana la cele de lux. Cu aproape 10 ani de experienta, Emeline a lucrat pentru AccorHotels in diferite tari. Si-a inceput cariera in operatiuni, unde a fost Manager General al hotelului Ibis London Stratford si ulterior a fost promovata pe Revenue Management unde a detinut diferite pozitii in Marea Britanie si Republica Ceha. Acum lucreaza la sediul din Bucuresti si este responsabila pentru identificarea oportunitatilor de dezvoltare in Croatia, Romania, Bulgaria, Serbia si tarile Balcanice, precum si pentru stabilirea de parteneriate pentru deschiderea de noi proprietati sub brandurile AccorHotels (segmentele upscale, midscale si economy) ca Pullman, Mercure, Novotel, ibis sau ibis Styles.

 • JAKUB KLIMCZAK
  BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER, STR GLOBAL

  Jakub supravegheaza dezvoltarea afacerilor STR pe pietele din Europa Centrala si de Est. Bazat la Londra, el viziteaza frecvent aceasta regiune pentru a se intalni cu operatorii hotelului si pentru aridica gradul de conștientizare a programului de benchmarking al STR. Jakub a lucrat anterior in gestionarea veniturilor pentru diverse proprietati din Londra, inclusiv Intercontinental Hotels Group si Hilton. El detine o diploma de onoare in administrarea afacerilor de la Universitatea City din Seattle si un certificat de studii postuniversitare in management de la Universitatea din Westminster. Jakub participa in mod regulat si prezinta la evenimentele STR, precum si la conferintele din industrie.

 • Michael Kessler
  CRO, ReviewPro

 • Miguel Martins
  Development Director for Poland, InterContinental Hotels Group

  Miguel este responsabil pentru dezvoltarea brandurilor IHG in Polonia atat pentru hoteluri francizate cât si pentru hoteluri gestionate. Miguel are o vasta experienta in dezvoltarea hotelurilor si a fost implicat in peste 30 de proiecte in Europa. De asemenea, are peste noua ani de experienta in ceea ce priveste brandul Holiday Inn Express din Portugalia, Spania de Nord și Polonia. Înainte de a se alatura IHG, Miguel a creat Polish Hotel Company, care a fost responsabila de dezvoltarea brandului Holiday Inn Express din Polonia. Miguel a supravegheat Holiday Inn Express Warsaw Airport de la proiectare, finantarea, coordonarea cu IHG si supravegherea constructiilor, pana la deschidere si management.